fbpx Spring naar content
Next generation collega

Kom werken bij pixelx .

WIJ ZIJN

Creatief, flexibel en ambitieus .

Zie ons als dé one-stop-shop voor creatieve campagnes, content en videoproducties. Ons team creatievelingen maakt mooie merken, creatieve campagnes en ijzersterke strategieën. Elke dag weer. Bekijk hieronder onze vacatures:

Altijd op zoek naar talent!

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Hoe creatiever, hoe beter. Ben jij de next generation maker die we nog missen? Overtuig ons op jouw manier!

Werken bij ons?

Dit is waarom .

Work hard, play hard. Dat is waar we voor staan, Samen met een jonge en inspirerende club werk je bij ons voor de tofste merken. Denk Inholland, De Haagse Hogeschool en Lely.

De sfeer is losjes, de collega's ambitieus en de werkwijze een tikkeltje Rotterdams rauw. Jouw persoonlijke ontwikkeling is bij ons topprioriteit. Je krijgt daarom alle ruimte en budget om trainingen te volgen met ons onbeperkt leerdbudget. Zo kan jij groeien in de richting die je wil.

JIJ bent

leergierig .

Jouw honger naar groei is onstilbaar. Je leert het liefst elke dag iets nieuws en omarmt innovatie. Ons onbeperkte leerbudget, die ga jij beperkt maken.

JIJ bent

creatief .

Dankzij jouw vindingrijkheid schud jij de briljantste ideeën uit je mouw. Je denkt graag buiten kaders en weet ons continu te verrassen. Geen idee is te gek en als maker van de toekomst sta je altijd aan.

JIJ bent

een teamplayer .

Werken doe je niet op je eigen eilandje, maar in goed overleg met klant en collega. Feedback is welkom en werkt twee kanten op. Na een week knallen vier je samen jouw successen.

be a boss, be treated like a boss .