Group 121

Leestijd 3 minuten

08 okt 2019
Geschreven door:
Jens Vrolijk

We hebben wat leuks voor je!

Hoi!

Een introductieverhaaltje van twee personen. Raar? Komen we zo op terug.

Wij zijn Max en Jens. De nieuwste gezichten binnen PixelX. Allebei opgegroeid in Maasland, net onder de rook van Rotterdam. Bijna tien jaar struinen we samen met een gezellige vriendengroep alle badplaatsen van Europa af, dus dan kan dit er ook nog wel bij. We zijn elkaar per toeval tegen het lijf gelopen bij PixelX. Bedankt hè Wim.

Max-Jens-PixelX

Waar ligt de focus?

Binnen PixelX gaan we ons focussen op new business en marketingstrategie. Dit houdt in dat we ons onder andere bezig gaan houden met het;

  • In kaart brengen van een duidelijke propositie
  • Organiseren van evenementen
  • Omvormen van niets ➡️ leads ➡️ klant ➡️ ambassadeur
  • Strategisch meedenken met en voor de klant
  • Naar een nog hoger niveau tillen van samenwerkingen met klanten

Vandaar twee nieuwe mensen. Dat betekent twee keer zoveel tijd, twee keer zoveel hersenen en twee keer zoveel daad – en wilskracht. Ons doel is om nog meer partners te vinden waar PixelX bij past, kan ontzorgen en waar we waarde kunnen toevoegen.

Van A tot Z en verder..

Waarschijnlijk zijn jullie al bekend met PixelX, maar hoe goed kennen jullie de organisatie écht? De core business is videoproductie. Mooie producten creëren zoals deze.

De videoproductie over de schutting gooien en de klant vervolgens succes wensen, is verleden tijd. Waar wij ons op willen focussen is het vormen van een compleet pakket.

Na de productie begint het feest dus pas echt. Een vette video zonder strategie is als een Ferrari in de garage, doodzonde.

Naast de productietak verzorgt PixelX dus de marketing hieromheen. Samen stellen we groeidoelstellingen op. We zeggen samen, omdat we geloven in co-creatie. Hierbij nemen we afscheid van het woord klant, wij hebben partners en daar zijn we trots op!

Dit doen we door een combinatie van content creatie, marketing automation en het neerzetten van een fysieke structuur. We bepalen samen de strategie, we genereren leads en versterken jouw merk door slimme designs. Hier vind je een aantal partners waar we op continue basis voor werken.

Marketing is een on-going proces. Om die reden gaan we graag een langdurige samenwerking aan met onze partners. We willen jou, jouw organisatie en jouw klanten écht leren kennen.

By Jarmusch of De Gele Kanarie?

Misschien begrijp je nu waarom we ons samen hebben geïntroduceerd. Vind je ons verhaal en PixelX vet, neem contact met een van ons op voor een kop koffie zoals je nog nooit eerder gedronken hebt of een biertje op vrijdagmiddag. We maken tijd voor jou om te babbelen over wat wij doen, zijn reuzebenieuwd wat jij doet en praten graag over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dus kom bij ons langs of nodig ons uit, je bent gek als je het niet doet.

—–

Jens Vrolijk – jens@pixelx.nl – 06-23973474

Max Rietveld – max@pixelx.nl – 06-40409115

Vond je dit artikel leuk?