Krijg inzicht in de advertenties van je concullega’s

Kijken hoe de advertenties van je concullega’s eruit zien? Op Facebook kan het sinds kort. In deze kennisvideo legt Wim je uit hoe.

  • Ga naar de Facebook-pagina van een ander bedrijf.
  • Scroll naar beneden naar ‘Page Transparancy’. Klik hier op ‘See More’.
  • Hier vind je een overzicht van alle lopende advertenties van deze pagina. Alle teksten, video’s en afbeeldingen zijn te bekijken.
  • Belangrijk om op te letten: hoe gebruikt dit bedrijf de tekst, wat voor soort advertenties zijn het (wie spreken ze aan, wat is het doel?) en waar worden er foto’s en waar video’s gebruikt.

 

Wat voor soort advertenties draaien andere bedrijven?

Kijken hoe de advertenties van je concullega's eruit zien? 😉 Op Facebook kan het sinds kort. In deze kennisvideo legt Wim je uit hoe.✅ Ga naar de Facebook-pagina van een ander bedrijf.✅ Scroll naar beneden naar 'Page Transparancy'. Klik hier op 'See More'.✅ Hier vind je een overzicht van alle lopende advertenties van deze pagina. Alle teksten, video's en afbeeldingen zijn te bekijken.✅ Belangrijk om op te letten: hoe gebruikt dit bedrijf de tekst, wat voor soort advertenties zijn het (wie spreken ze aan, wat is het doel?) en waar worden er foto's en waar video's gebruikt.Benieuwd naar jullie reactie! Tot de volgende! 👍

Geplaatst door PixelX op Woensdag 12 juni 2019

 

Benieuwd naar jullie reactie! Tot de volgende!

Vond je dit artikel leuk?