Spring naar content

Lancering en webinar Crystal16

Lancering en webinar Crystal16 .
TECHNOBIS

Klant
Technobis

Periode
april 2022

Diensten
videoproductie, online event

WERELDWIJD ONLINE EVENT LANCERING CRYSTAL16 .

Technobis Crystallization Systems was begin 2022 op zoek naar een partner om van de lancering van de Crystal16, een product van Technobis, een succes te maken. De lancering was voor Technobis dé meest belangrijke productlancering in jaren. Na een zoektocht is er voor gekozen om samen met PixelX de video-content en -productie tot een succes te maken.

VAN CONCEPT NAAR PRODUCTIE .

Na de eerste briefing zijn een videostrateeg en visual designer van PixelX aan de slag gegaan met de uitwerking van een concept. Gekozen werd voor een uitgebreide mix aan video-content, aansluitend op het online event en de betaalde campagnes die zijn verspreid via LinkedIn en Google. Dit met als doel het genereren van inschrijvingen voor het online event.

 

PixelX werkte voor dit project aan:

  • Videostrategie, online event (productie en livestream), creatie van social video's, creatie van animaties en beeldelementen voor het online event.
Social content Technobis

succesvol webinar .

De productie is in april 2022 gestreamd naar een online platform, waarbij alle kijkers de mogelijkheid hadden om deel te nemen via een live Q&A en chat. Verschillende productspecialisten namen de kijkers mee langs alle nieuwe ontwikkelingen van de Crystal16. In totaal keken er 472 mensen.

"We zochten een samenwerkingspartner die ons op organisatorisch en inhoudelijk vlak ondersteunde bij de invulling van de productlancering. PixelX overtrof onze verwachtingen, met elkaar realiseerden we de digitale impact die we voor ogen hadden. " .

Geraldine van der Voort | Marketing-project manager a.i.

HOE WE JOUW VOLGENDE PROJECT AANPAKKEN?

Jelle

Creatief Producent

PixelX-10