Spring naar content

STUDEREN IN CORONATIJD

STUDEREN IN CORONATIJD .
DE HAAGSE HOGESCHOOL

Klant
de Haagse Hogeschool

Periode
JUNi 2020

Diensten
videoproductie

STUDEREN IN CORONATIJD .

Ook voor (nieuwe) studenten van De Haagse Hogeschool brengen de coronamaatregelen veel veranderingen met zich mee. Het nieuwe studeren is hier. Maar wat verandert er nu precies? En wat betekent dat voor hen? Een vlotte informerende en vooral entertainende video die een positief licht schijnt op de situatie, biedt de oplossing.

 

LEKKER DRAAIEN .

Vlak voor de vakantie vonden de 2 draaidagen plaats. De eerste draaidag stond volledig in het teken van de student. Interviews werden afgenomen, medestudenten figureerde in verschillende shots en ook het thuisstuderen kwam aan bod. De tweede draaidag werd gebruikt om alle sfeerbeelden op te nemen en de maatregelen vast te leggen. Denk aan desinfecterende handgel bij de ingang, verplichte mondkapjes in het restaurant en het eenrichtingsverkeer in gangen en op trappen.

EN NU ?

Uiteindelijk is er een korte en een lange versie van de video ge-edit. De korte versie wordt verspreid via verschillende socialmediakanalen van De Haagse Hogeschool. De volledige video komt op de website, gaat als informatieve mailing naar alle studenten van de faculteit en is onderdeel van het introductiepakket voor nieuwe studenten.

Hoe we jouw volgende project aanpakken?

Jelle

Creatief Producent

PixelX-10