Spring naar content

PROJECT FILM CIRCUIT ZANDVOORT

PROJECT FILM CIRCUIT ZANDVOORT .
SHELL

Klant
Shell Bitumen

Periode
oktober 2020

Diensten
videoproductie

Klaar voor de toekomst met de beste bitumen.

Shell Bitumen is wereldwijd de grootste producent en leverancier van bitumen met klanten in meer dan 52 landen. Dagelijks levert het genoeg bitumen voor de aanleg van 500 kilometer asfalt. De gecombineerde kennis van alle klimaten en continenten maken dat Shell voor iedere locatie de beste bitumen-oplossing kan creëren.

Zo ook voor het Circuit Zandvoort. Shell werd samen met KWS Infra geselecteerd voor de aanleg van het nieuwe asfalt op het circuit. Zandvoort heeft de komende jaren grote ambities; er komen grote evenementen aan, die het circuit internationaal op de kaart zullen zetten. Dit niveau vraagt om asfalt en bitumen van het hoogste niveau.

The story of .

PixelX werd gevraagd voor de creatie van een film rondom de productie van de speciale Shell Cariphalte Racetrack bitumen voor het Circuit Zandvoort. In het verhaal is de racer als eindklant de verbindende factor tussen alle stakeholders.

campagne .

De volledige film is inmiddels ingezet op de website van Shell. Ook is er een social versie gereed die gedeeld wordt door accountmanagers. De volledige film is in het laatste kwartaal van 2020 hero-content van een internationale campagne van Shell Bitumen gericht op beslissingsmakers in de infra.

We wanted this video to be our finest and so it is thanks to the PixelX team! They were just as passionate as we were about capturing the story behind the project and telling it in a new and exciting way! They showed creativity, initiative, great project management skills and the result is there to prove it. I am very proud of the Zandvoort video and am looking forward to working with PixelX on other great video projects!

Anna Maria Palaghianu, Marketing & Communications Manager, Shell Bitumen

Hoe we jouw volgende project aanpakken?

Jelle

Creatief Producent

PixelX-10