Spring naar content

THE COW IS LOOKING FOR YOU

THE COW IS LOOKING FOR YOU .
LELY

Klant
Lely

PERIODE
2020

Diensten
Videoproductie

IN HET KORT

  • Van creatief concept naar eindproduct.
  • Een hero-film.
  • Verschillende korte video's.
  • Focus op social media.

DE UITDAGING .

Net als veel andere bedrijven in Nederland heeft Lely last van de krappe arbeidsmarkt en een tekort aan technisch personeel. Deze toonaangevende agrarische speler uit Maassluis ademt innovatie en kleurt dan ook geregeld buiten de lijntjes. Van de meest uiteenlopende oplossingen voor de veehouderij tot vernieuwende recruitmentcampagnes.

van koe tot concept .

Een rode koe als boegbeeld van het bedrijf. Een perfect startpunt voor de campagne ter promotie van de technische vacatures onder jonge professionals en studenten op verschillende universiteiten verspreid door Nederland. Samen met Lely werd het concept tot in detail uitgewerkt met als eindproduct: een triggerende videocampagne die leidt tot zoveel mogelijk inschrijvingen voor de inhousedagen van Lely.

De campagne .

Om de doelgroep te triggeren werd in het voortraject gekozen voor een up-beat hero-film, welke we later hebben opgedeeld in kortere formaten. In deze fase van de pre-productie hebben de creatives van PixelX de video frame voor frame uitgetekend. De rode koe is het boegbeeld van Lely en dus ook van de film.

Storyboard_Lely_Storyboard kopie

Legendairy content .

Tot aan de tanden gewapend met videoapparatuur ging ons zeskoppig team ten strijde. Shot voor shot en frame voor frame werd het script gevolgd. Allemaal voor de perfecte hero-film die de doelgroep kennis laat maken met Lely als merk. Het upbeat karakter van de video prikkelt en maakt nieuwsgierig. Deze content is later gebruikt als raamwerk voor kortere video’s.

Boek
Wijzen

Hoe we jouw volgende project aanpakken?

Jelle

Creatief Producent

PixelX-10