Spring naar content

FACULTEITSFILM TIS

FACULTEITSFILM TIS .
DE HAAGSE HOGESCHOOL

Klant
de Haagse Hogeschool

Periode
april 2021

Diensten
videoproductie

STUDENTENWERVING VOOR DE FACULTEIT TECHNIEK, INNOVATIE EN SAMENLEVING .

Hoe werven en bereiken we potentiële studenten voor opleidingen als Bouwkunde, Process & Food Technology en Toegepaste Wiskunde op een leuke en effectieve manier? Met die vraag kwam de faculteit TIS van de Haagse Hogeschool naar ons toe. Met onze copywriter en producent zijn we in de faculteit gedoken door met alle opleidingen in gesprek te gaan; wat maakt hen bijzonder, waarom kiezen studenten voor deze opleiding?

 

CAMPAGNE .

Na het afronden van de productie is er een video-strategie ontwikkeld zodat de opleidingen die onder de faculteit TIS vallen in de toekomst gemakkelijk video-content kunnen inzetten voor online campagnes rondom belangrijke wervingsmomenten, zoals open dagen. Voor iedere opleiding zijn meerdere video's opgeleverd in verschillende beeldverhouding en geoptimaliseerd voor YouTube, TikTok en Instagram.

tis-mockup-ad1@2x
tis-mockup-ad2@2x
tis-mockup-ad3@2x

OPSLAG .

Als video-partner van de Haagse Hogeschool wordt alle content bewaard op onze server. Hiermee creëren we hogeschool-breed een beeldbank waar iedere faculteit, opleiding of afdeling op ieder moment uit kan putten.

Hoe we jouw volgende project aanpakken?

Wim

Oprichter

Wim-1-1